Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018

«Στη ΝΔ έφτασαν στο σημείο να παραποιούν την "Ιθάκη" ώστε να ταιριάζει με τις αντικυβερνητικές ανακοινώσεις τους», έγραψε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης στην ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Κόκκινο 105,5» απηύθυνε προσκλητήριο σε όλα τα πρόσωπα και τις δυνάμεις που όπως είπε «θέλουν να συμπαραταχθούν με ένα πρόγραμμα όπως αυτό που εκπονούμε και θα εκπονήσουμε την επόμενη περίοδο».

«Από αυτή την τριετία βγαίνουμε σοφότεροι, ικανότεροι σε ιδέες και ανθρώπινο δυναμικό. Προφανώς, έχουμε κάθε λόγο από εδώ και πέρα να αισιοδοξούμε, ότι μπορεί η χώρα να πάει καλά. Η άρση της εποπτείας ανοίγει πολύ μεγάλο πεδίο» για τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν στο εξής, εκτίμησε ο κ. Βερναρδάκης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

 Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίστηκε και χθες η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση του εφάπαξ επιδόματος στα πληγέντα φυσικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. Μέχρι και χθες κατατέθηκαν συνολικά 4.076 αιτήσεις. Το επίδομα πληρώθηκε σε 1.445 νοικοκυριά και 43 επιχειρήσεις μαζί με το επίδομα τηλεπικοινωνιακών αναγκών.

«Ο Κόφι Ανάν υπήρξε ένας ηγέτης που ενέπνευσε την παγκόσμια κοινότητα», γράφει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή την απώλεια του πρώην γενικού γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Η τυπική έξοδος της χώρας από τα μνημόνια δεν θα έχει πανηγυρικούς τόνους, δεν θα συνοδεύεται από «φιέστες», ούτε θα είναι συμβολικά «αποκεντρωμένη» (Καστελόριζο).

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ