Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

Η υπογραφή της ΣΣΕ μεταξύ της Διοίκησης της ΗΔΙΚΑ και του Σωματείου Προσωπικού της εταιρείας έγινε με απόλυτα διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες, αναφέρει το υπουργείο Εργασίας, χωρίς να υπάρχουν κρυφά... μπόνους, διαψεύδοντας έτσι δημοσίευμα που θέλει τους εργαζόμενους στην ΗΔΙΚΑ να τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης.

Tags:

«Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη μέχρι τον Οκτώβρη να αρχίσει τις δραμαμίνες», απάντησε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού στη ΝΔ, σχετικά με τις αντικρουόμενες δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη για το αν λήγει η όχι στις 20 Αυγούστου το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα.

«Μετά τον κ. Μητσοτάκη, που χαρακτήρισε το 8ωρο ξεπερασμένο, ήρθε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διατυπώσει με μεγαλύτερη σαφήνεια τη θέση του κόμματός του, εκφράζοντας δημόσια το θαυμασμό του για το 12ωρο εργασίας που ψήφισε η κυβέρνηση της Αυστρίας, τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.

«Δεν ξεχνάμε την εισβολή στην Κύπρο. 44 χρόνια μετά εξακολουθούμε να διεκδικούμε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΟΗΕ δήλωσε ο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Twitter με αφορμή τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο.

«Ο ελληνικός λαός μάς επέλεξε να βγάλουμε τη χώρα από τις στενές μνημονιακές δεσμεύσεις. Αυτό το έργο ολοκληρώνεται τώρα, τον Αύγουστο» σημειώνει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξή του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται διεθνώς, σχολιάζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Süddeutsche Zeitung που ανέφερε ότι στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα, ενώ συνεχώς αναφέρει ότι η χώρα εισέρχεται σε τέταρτο μνημόνιο.

Οι επενδυτικές προοπτικές και τα σχέδια του ιαπωνικού ομίλου Japan Tobacco Inc. στην Ελλάδα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της JTI Edoardo Voletti και με την Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας της εταιρείας, Πέγκυ Δόριζα.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ