«Ο πανικός του κυρίου Μητσοτάκη είναι τελικά πολύ κακός σύμβουλος», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού απαντώντας στη νέα ανακοίνωση της ΝΔ, κατηγορώντας τον πρόεδρο της για «φτηνό αντιπερισπασμό με συκοφαντίες και ανακρίβειες για τον αδελφό του πρωθυπουργού».

Σε μια ακόμα σκληρή ανακοίνωση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πάνω στο ζήτημα της εταιρείας που διατηρούν τα αδέλφια του πρωθυπουργού, το πρωθυπουργικό γραφείο σημειώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης «επειδή δεν τολμά να φανερώσει ποιος χρηματοδότησε τη σύζυγό του, ούτε απαντά γιατί δεν καταθέτει πόθεν έσχες, επιδίδεται σε έναν φτηνό αντιπερισπασμό με συκοφαντίες και ανακρίβειες για τον αδελφό του Πρωθυπουργού».

Επιπροσθέτως, αναφέρει ότι «η ΝΔ, όμως, σε αντίθεση με τις εφημερίδες του συνεταίρου του αρχηγού της, είναι αξιωματική αντιπολίτευση και όχι ρυπαρό έντυπο, που το εκδίδουν άνθρωποι του υποκόσμου» και την καλεί «να παρουσιάσει άμεσα τα στοιχεία που αποδεικνύουν καταδίκη και μη έκτιση ποινής του αδερφού του Πρωθυπουργού».

«Ειδάλλως» υπογραμμίζει, «εκτός από κοινοί συκοφάντες, θα είναι και υπόλογοι κατά το νόμο».


Εν είδει υστερόγραφου προς τη ΝΔ, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σχολιάζει: «Να επανέλθετε. Όσο επανέρχεστε τόσο εκτίθεστε και άλλο τόσο μεγαλώνει το ποσό της αποζημίωσης που θα επιδικαστεί».

Το σημερινό μπαράζ ανακοινώσεων ανάμεσα σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία

ΣΥΡΙΖΑ: Ποταπή και χυδαία επίθεση λάσπης κατά παραγγελία Μητσοτάκη
ΝΔ: Να εξηγήσει ο Τσίπρας πως εταιρεία που ανήκει στα αδέρφια του «πέτυχε» την καλύτερη ρύθμιση οφειλών
Μαξίμου: Υπάλληλος του Μαρινάκη ο Μητσοτάκης - Να μας πει για τις offshore
ΝΔ: Η εταιρεία των αδελφών του Τσίπρα συναλλάσσεται με το Δημόσιο και χρησιμοποιεί πλαστά έγγραφα