Το μόνο που απασχολεί τον Κ. Μητσοτάκη «είναι η αγωνία του να ξαναγυρίσει αυτός και το σύστημα που εκπροσωπεί σε θέσεις εξουσίας, η οποία του λείπει τόσο, που δεν μπορεί να κρύψει πια ούτε τη βουλιμία του ούτε τον κυνισμό του» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

«Είναι πια σε όλους σαφές, ότι ουδόλως απασχολούν τον κ. Μητσοτάκη η χώρα, οι άνθρωποί της και τα προβλήματά τους» υπογραμμίζουν μέσα από το Μαξίμου, προσθέτοντας πως «την ώρα που η κυβέρνηση έδινε τη μάχη της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, πριν από κρίσιμες αξιολογήσεις, ο κ. Μητσοτάκης ζήταγε εκλογές.

Την ώρα που η οικονομία γύριζε σελίδα από τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και την ύφεση στην υπεραπόδοση και την ανάπτυξη, ο κ. Μητσοτάκης πάλι ζήταγε εκλογές. Την ώρα που η χώρα αναλάμβανε ξανά τον ηγετικό της ρόλο στα Βαλκάνια και διεθνώς και δεχόταν συγχαρητήρια από όλους, ο κ. Μητσοτάκης πάλι ζήταγε εκλογές. Την ώρα που η χώρα βιώνει μια εθνική τραγωδία δεν παραλείπει να ζητά εκλογές. Την ώρα και τη μέρα που η χώρα μετά από 8 ολόκληρα χρόνια βγαίνει από τα μνημόνια στα οποία η παράταξή του μας έριξε, ο κ. Μητσοτάκης τι άλλο; Ζητάει εκλογές…».

«Είναι πια σε όλους σαφές» σημειώνουν, « ότι ουδόλως απασχολούν τον κ. Μητσοτάκη η χώρα, οι άνθρωποί της και τα προβλήματά τους. Το μόνο που τον απασχολεί είναι η αγωνία του να ξαναγυρίσει αυτός και το σύστημα που εκπροσωπεί σε θέσεις εξουσίας, η οποία του λείπει τόσο που δεν μπορεί να κρύψει πια, ούτε τη βουλιμία του, ούτε τον κυνισμό του».