Την προσπάθεια της κυβέρνησης προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η δημόσια υγεία τονίζει ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter στο πλαίσιο της συνάντησής του με τους εργαζόμενους στην Τοπική Μονάδα Υγείας Χανίων.

«Με τους εργαζομένους στην Τοπική Μονάδα Υγείας Χανίων. Η δημιουργία των ΤΟΜΥ έχουν ιδιαίτερη αξία, καθώς ξεκίνησαν σε συνθήκες οικονομικής κρίσης. Αυτή την μεγάλη προσπάθεια θα συνεχίσουμε με την περαιτέρω ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας», σημειώνει ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε σύσκεψη, στο ΤΟΜΥ Χανίων, είχε ο πρωθυπουργός με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και Παύλου Πολάκη, και του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, με εκπροσώπους των Τοπικών Μονάδων Υγείας αναφορικά με τη λειτουργία των δυο ΤΟΜΥ και του δεύτερου Κέντρου Υγείας Χανίων.

Προσερχόμενος στο χώρο έτυχε θερμής υποδοχής από το υγειονομικό προσωπικό, αλλά και από ασφαλισμένους οι οποίοι εξυπηρετούνται από τις μονάδες υγείας.

Στις ΤΟΜΥ αναπτύσσεται μια διαφορετική υγειονομική κουλτούρα

Στις ΤΟΜΥ αναπτύσσεται μια διαφορετική υγειονομική κουλτούρα, διαπίστωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στα ιατρεία και στα εργαστήρια και να συνομιλήσει με τους γιατρούς από τους οποίους ενημερώθηκε πλήρως για τη λειτουργία των ιατρείων καθώς και για τον αριθμό των πολιτών που εξυπηρετούνται.