Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων του Μεγάρου Μαξίμου με ΝΔ και Κινήματος Αλλαγής για την υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου. Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Γεννηματά είναι οι διαφορετικές όψεις του ίδιου ακριβώς νομίσματος, αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωση το Γραφείο του πρωθυπουργού».

«Οι ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ επιβεβαιώνουν αυτό που όλος ο κόσμος έχει καταλάβει. Πως ο κ. Μητσοτάκης και η κα Γεννηματά είναι οι διαφορετικές όψεις του ίδιου ακριβώς νομίσματος», σημειώνει.

 «Του παλιού πολιτικού συστήματος που πασχίζει να επανέλθει στην εξουσία, για να προωθήσει τις "μεταρρυθμίσεις" που άφησαν στη μέση ο κ. Παπαντωνίου και οι λοιποί "εκσυγχρονιστές"», καταλήγει η ανακοίνωση.

Κίνημα Αλλαγής:  Δεν δεχόμαστε μαθήματα από τον κ.Τσίπρα που με την πολιτική του ζημίωσε την Ελλάδα με 200 δισ.

«Δεν δεχόμαστε μαθήματα από τον κ.Τσίπρα που με την πολιτική του ζημίωσε την Ελλάδα με 200 δισ. ευρώ κι έγινε ο καλύτερος χορηγός της Δεξιάς και του κ. Μητσοτάκη», σημείωνε το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στην απάντησή του στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και τονίζει:

«Περιμένουμε όμως να σπάσει την αφωνία του και να απολογηθεί για τις κατηγορίες του υπουργού του ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτήθηκε από τον Σόρος».