Η Νέα Δημοκρατία έχει κουρελοποιήσει την κοινοβουλευτική της ομάδα με βάση τη δική της λογική καθώς έχει δεχτεί στις τάξεις της βουλευτές από διάφορα κόμματα τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 fm" ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης απαντώντας στη ΝΔ.

Η Νέα Δημοκρατία έχει κουρελοποιήσει την κοινοβουλευτική της ομάδα με βάση τη δική της λογική καθώς έχει δεχτεί στις τάξεις της βουλευτές από διάφορα κόμματα τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 fm" ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης απαντώντας στο σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας ότι ο πρωθυπουργός επιχειρεί με 6 πρόθυμους βουλευτές άλλων κομμάτων να σχηματίσει μια κυβέρνηση κουρελού με ημερομηνία λήξεως.

Προς Μητσοτάκη: Να αφήσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν κατά συνείδηση

Ο κ. Βερναρδάκης κάλεσε τον Μητσοτάκη να αφήσει τους βουλευτές του ελεύθερους ώστε αυτοί να ψηφίσουν κατά συνείδηση σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών. 

Αναφορικά με τον Πάνο Καμμένο, ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει μεγάλη ευθύνη για το πώς θα τοποθετηθεί απέναντι στην ιστορία, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Βερναρδάκης, ο Πάνος Καμμένος έχει σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία της κυβερνητικής τετραετίας.