«Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές για την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την  τις φήμες για ερχομό του κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας.

«Τα λαγωνικά του ΣΚΑΪ μας ανακάλυψαν ξανά. Από την προσγείωση ενός αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από την Ασία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό τον ανεφοδιασμό, ο ΣΚΑΪ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας, την οποία θα ζήλευε ακόμη και ο Αρτέμης Σώρρας. Η ΝΔ προφανώς έσπευσε να την υιοθετήσει, όπως προφανώς αναμέναμε. Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, που υιοθέτησε η ΝΔ, το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας προσγειώθηκε το Σάββατο στο αεροδρόμιο των Αθηνών. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως σε αυτό επέβαινε ο υπουργός Εξωτερικών του Νικολάς Μαδούρο, Χόρχε Αρεάσα, ο οποίος έκανε μια συνάντηση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για αεροσκάφος που ήλθε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είχε δηλωθεί κανονικά και μετά την ολιγόωρη παραμονή του απογειώθηκε με σχέδιο πτήσης για το Μαρόκο.