Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τιμά με την παρουσία του το Thessaloniki Helexpo Forum, το οποίο ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο “ Ι. Βελλίδης”.

Από τα 24 διαφορετικά πάνελ του Forum, το οποίο διοργανώνει η ΔΕΘ-HELEXPO, θα περάσουν υπουργοί, εκπρόσωποι κομμάτων, επιχειρηματικών φορέων, συνδέσμων, επιχειρήσεων και της αυτοδιοίκησης, αλλά και θεσμικοί παράγοντες, που θα συζητήσουν για τις συνέπειες της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, αλλά και για την επόμενη ημέρα και τις προκλήσεις της.

Το Thessaloniki Helexpo Forum ξεκινάει στις 11:00 με το πάνελ για τις «Νέες Τεχνολογίες στον Πρωτογενή Τομέα» και στη συνέχεια στις 13:00 την «σκυτάλη» παίρνουν τα πάνελ «Ψηφιακή Δικαιοσύνη», στις 15:00 «Ενέργεια, Αειφορία και Βιώσιμες Πρακτικές» και στις 17:00 «Εξωστρέφεια και οι Εξαγωγές στις Νέες Συνθήκες».

Αύριο Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 στο βήμα του φόρουμ θα ανέβει ο πρωθυπουργός για να απευθύνει την ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, ενώ την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 13:00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Η πολιτική ηγεσία της χώρας θα είναι παρούσα στο Forum και σχεδόν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων του κοινοβουλίου θα εκφωνήσουν ομιλίες.