(Upd - 01:16).ΜΟΝΟ ΣΤΟ BigBusiness.gr/ Έντονη είναι η φημολογία την τελευταία ώρα ότι έχει υποβάλει την παραίτησή του από την κυβέρνηση και ο σύντροφος της Ράνιας Αντωνοπούλου, ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, μετά από όσα συνέβησαν με την επιδότηση ενοικίου της κ.Αντωνοπούλου.

Η παραίτηση φέρεται να υποβλήθηκε τηλεφωνικά, ενώ ο κ.Παπαδημητρίου, επέστρεψε απόψε εσπευσμένα από την Τρίπολη.
Full text Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν κατέστη δυνατόν να διασταυρώσουμε τη συγκεκριμένη φημολογία, λόγω του προχωρημένου της ώρας, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η παραίτηση έχει μεν υποβληθεί, αλλά δεν θα ανακοινωθεί απόψε, αλλά την Τετάρτη, ημέρα που πιθανολογείται ότι θα υπάρξει μίνι ανασχηματισμός της κυβέρνησης.
Αν επιβεβαιωθούν πάντως οι φήμες για τον κ. Παπαδημητρίου, θα πρόκειται μεν για σημαντική κυβερνητική απώλεια, η οποία όμως δεν προήλθε από κάποια διαφωνία του ή παραφωνία του, αλλά για λόγους που ανάγονται σε... οικογενειακή αλληλεγγύη (sic).
Τελευταίες πληροφορίες, από πηγές που έχουν πρόσβαση στα τεκταινόμενα, αναφέρουν ότι ''το θέμα θεωρείται τελειωμένο'' και ότι ο κ.Παπαδημητρίου ουσιαστικά είναι ήδη εκτός κυβερνητικού σχήματος, με πιθανότερο αντικαταστάτη του τον Αλέξη Χαρίτση...