Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 17/10, συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Tags:

«Έως 15 λεπτά η υπολογιζόμενη διαφορά της τιμής στην αντλία των νησιών, σε σχέση με την Αττική, μετά την εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου (ΜΙ) στα καύσιμα», σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό.

«Το σχέδιο προϋπολογισμού της Ιταλίας, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται πως αποκλίνει σοβαρά από τους ευρωπαϊκούς δημοσιονομικούς κανόνες» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, αρμόδιος για θέματα ευρώ, Βάλντις Ντομπρόβσκις, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τη Σύνοδο της ΕΕ με τους κοινωνικούς εταίρους στις Βρυξέλλες.

Συνεχίστηκε, για δεύτερη ημέρα σήμερα, η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ για τροποποίηση του Συντάγματος της πΓΔΜ, βάσει των προβλεπόμενων στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Tags:

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα επισκεφθεί το Παρίσι στις 11 Νοεμβρίου, δήλωσε ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσακόφ, σημείωσε επίσης ότι η τετραμερής συνάντηση κορυφής Γερμανίας, Ρωσίας, Γαλλίας και Τουρκίας για την διευθέτηση της κρίσης στην Συρία, θα πραγματοποιηθεί «στο εγγύς μέλλον» και τέλος αναφερόμενος στην επίσκεψη Μπόλτον είπε ότι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Tags:

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ