Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Σταθερός ήταν ο ρυθμός ανάπτυξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας των εταιριών στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Markit.

Tags: ,

Η εταιρεία DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ, αποκλειστικός διαχειριστής του Diorama Investments Sicar, ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκλήρωσε την έκτη επένδυση του Fund: μια στρατηγική μειοψηφική συμμετοχή, στην εταιρεία Viva Wallet Holdings έναντι 15 εκατ. ευρώ.

Για αποκαλύψεις που «εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και τινάζουν στον αέρα τις φλυαρίες του επικεφαλής του κόμματος περί "αριστείας", "αξιοκρατίας" και "διαφάνειας"» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή «τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα ρουσφέτια της ΝΔ στον ΟΑΣΘ» και τονίζει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «είναι υποχρεωμένος να λογοδοτήσει».

Να σταθμίσουν με νηφαλιότητα τις θετικές προοπτικές που δημιουργούνται με την ψήφιση του νομοσχεδίου, ζήτησε από τις τοπικές κοινωνίες και τους εργαζόμενους ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης κατά τη διαδικασία ακρόασης φορέων, με την οποία συνεχίζεται ως αυτή την ώρα η συζήτηση και επεξεργασία του νομοσχεδίου «Διαρθρωτικά Μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού».

Από το 2019, δηλαδή για τα εισοδήματα του 2018, θα μπορούν να υποβάλλουν οι σύζυγοι χωριστή φορολογική δήλωση, ενώ στην περίπτωση κοινής δήλωσης εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχει δυνατότητα για ξεχωριστή βεβαίωση φόρου ή απαίτησης για επιστροφή.

Την ικανοποίηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα δημοσιονομικά στοιχεία της Ελλάδας που «υπερβαίνουν τους στόχους», εκφράζει σε σημερινή δήλωσή του ο Επίτροπος Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί, με αφορμή την ανακοίνωση της Εurostat.

Περισσότερα από 35 εκατ. ευρώ θα κοστίσει στους Έλληνες καταναλωτές το νέο «ψηφιακό τέλος» σε υπολογιστές και tablets, όπως έχει ψηφιστεί και εκτιμάται ότι θα είναι 24 φορές μεγαλύτερο από τις πιθανές προκληθείσες απώλειες παράνομης αναπαραγωγής. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από πανελλαδική έρευνα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε τη συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «CYTA ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», από την εταιρία με την επωνυμία «VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ».

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ