Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Σε υψηλό έξι εβδομάδων ανήλθαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, καθώς τα σημάδια ότι οι Βρυξέλλες θα καθυστερήσουν τα πειθαρχικά μέτρα για τον προϋπολογισμό της Ιταλίας ήρθαν να προστεθούν στις τελευταίες ενδείξεις για μέτρα στήριξης της οικονομίας από τις μεγάλες κεντρικές τράπεζες.

Η Uni Systems βρίσκεται μεταξύ των εταιρειών που ανέλαβαν την υλοποίηση των συμβάσεων-πλαίσιο Lot 1, Lot 2, Lot 3 και Lot 4 του DIGIT-TM για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι οποίες περιλαμβάνουν την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και υπηρεσιών ανάπτυξης και υποστήριξης συστημάτων πληροφορικής. 

Η Ελλάδα είναι πιστή στο δόγμα ότι δεν απειλεί κανέναν, αλλά δε θα δεχθεί και καμία απειλή από καμία χώρα, δήλωσε ο αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου υπουργός Επικρατείας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος στην Α' Αθηνών, Χριστόφορος Βερναρδάκης, μιλώντας για τις εξελίξεις με την Τουρκία.

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα επιχειρήσουν σήμερα να συμφωνήσουν κατά την διάρκεια της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες για το όνομα μίας προσωπικότητας αποδεκτής από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αφού κανένας από τους υποψήφιους δεν συγκεντρώνει συναίνεση.

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα 1α επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος τα οποία διοργανώνονται από την CPAN σε συνεργασία με την GK MEDIA PUBLISHING και την PALLADIAN CONFERENCES.

H  Eurobank Equities εισάγει μια πρωτοποριακή υπηρεσία που δοκιμάζεται ήδη με επιτυχία διεθνώς προκειμένου να στηρίξει εταιρείες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ