Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

Φωτιά σε βιοτεχνία με παλέτες στο χωριό Αμυγδαλέα της Λάρισας, ξέσπασε νωρίτερα με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς εγκαταστάσεις και μηχανήματα της βιοτεχνίας.

(upd 20:55) Ο στρατός του Λιβάνου επιβεβαίωσε σήμερα ότι ένα ισραηλινό drone κατέπεσε και ένα άλλο εξερράγη στο νότιο προάστιο Νταχίγε της Βηρυτού στις 02:30 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας) προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές. Η πτώση δύο τηλεκατευθυνόμενων, μη επανδρωμένων αεροσκαφών απειλή για την περιφερειακή σταθερότητα, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι.

Αστυνομικός στο Χονγκ Κονγκ πυροβόλησε τουλάχιστον μια φορά με το πυροβόλο όπλο του σήμερα, και η αστυνομία έκανε χρήση αντλιών νερού κατά ριζοσπαστών διαδηλωτών, ένα περιστατικό που σημειώνεται πρώτη φορά στην πρώην βρετανική αποικία η οποία συγκλονίζεται από διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας.

Η «κάθετη δομή» σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο είναι το νέο μοντέλο που θα εφαρμοστεί στην Πολιτική Προστασία, με στόχο την δημιουργία ενός Οργανισμού με ξεκάθαρο καταμερισμό αρμοδιοτήτων, δηλώνει ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σε συνέντευξη του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής».

(upd 18:36) Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε σήμερα ότι οι ηγέτες της G7 συμφώνησαν στην ανάληψη κοινής δράσης σχετικά με το Ιράν με στόχο την αποκλιμάκωση της έντασης, ενώ ο πρόεδρος Τραμπ διαχώρισε τη θέση του. Νέα διαδήλωση, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Μπαγιόν, αυτή τη φορά «για το κλίμα και την κοινωνική δικαιοσύνη», οι οποίοι κρατούσαν φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν .

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ