Ο Γιάννης Μπουζούκης είναι το πραγματικό βαρόμετρο για τον Παναθηναϊκό φέτος και μάλιστα υπάρχουν ήδη μάνατζερ που ρωτάνε για νεαρό επιτελικό μέσο!

Όπως αναφέρει και η στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime, ο Παναθηναϊκός εκτιμά ότι θα έχει προτάσεις για τον Μπουζούκη το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα: «Σύμφωνοι. Καθοριστικός, όσο δεν πάει, στα φετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού ο Χατζηγιοβάνης. Τα νούμερα άλλωστε αδέρφια, ψέματα δεν λένε. Γκολ, ασίστ, κερδισμένα πέναλτι. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά, είναι και άλλα, που δείχνουν τα ψεγάδια του παιχνιδιού του νεαρού εξτρέμ, αλλά είπαμε, αυτά ακόλουθα της ανάπτυξης, της ωρίμανσης. Παίζεις; Κάνεις λάθη. Κάνεις λάθη; Μαθαίνεις και βελτιώνεσαι.

Εγώ θα σταθώ σε αυτόν που θεωρώ το πραγματικό φετινό βαρόμετρο του «τριφυλλιού». Τον Γιάννη Μπουζούκη. Το παλικαράκι, πλέον, παιχνίδι το παιχνίδι, παίρνει την ομάδα… στα πόδια του. Και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο.

Το λένε μεταξύ τους στα αποδυτήρια, το παραδέχονται στο τεχνικό (και όχι μόνο) επιτελείο, το βιώνει ο Νταμπίζας στις επαφές που έχει με διάφορους μάνατζερ και ομάδες, που ρωτάνε, ψάχνονται για το δεκαράκι των «πρασίνων».

Αυτός, μακράν, είναι ο πλέον… συζητήσιμος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Και σε μαγαζιά που ούτε καν φανταζόμαστε πως θα μπορούσε να ακουμπήσει πριν μερικούς μήνες.

Δεδομένα – και κρατήστε το αυτό – το καλοκαίρι θα έχει προτάσεις ο μικρός. Τιμή εκκίνησης; Τα τέσσερα «χαρτιά». Πιάνεται. Oχι πως «καίγεται» να φύγει ο Μπουζούκης. Κάθε άλλο…».