Ορθάνοιχτο έχει μείνει το θέμα παραμονής του Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές είχαν μία πρώτη επαφή πριν λίγο καιρό, η οποία όμως δεν οδήγησε κάπου. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τις διαθέσεις τους για να δώσουν τα χέρια, με τον Πορτογάλο γκολκίπερ από την πλευρά του να κάνει την αντιπρότασή του.

Αυτό το οποίο επιθυμεί ο Σα είναι να πάρει ένα καλό συμβόλαιο, οικονομικά, μετά τις καλές εμφανίσεις που έκανε φέτος με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πιστεύει ότι μπορεί να εξασφαλίσει ένα μεγάλο συμβόλαιο με τις εμφανίσεις του και για αυτό το ποσό που ζήτησε ήταν αρκετά μεγαλύτερο απ’ αυτό που πήρε τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη στο συγκεκριμένο ζήτημα και πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα προσεγγίσουν για μία ακόμη φορά τον Σα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Με λίγα λόγια μετά από το σημερινό ματς με τη Λαμία, ο Ολυμπιακός θα έχει αρκετές ημέρες μπροστά του για να τα βάλει κάτω και να αρχίσει να προχωρά θέματα του καλοκαιρινού σχεδιασμού.

Και ο Σα είναι μία από τις προτεραιότητες των Πειραιωτών. Διότι θέλουν να κλείσουν το θέμα του τερματοφύλακα με τον Σα να είναι πρώτος στο μυαλό των «ερυθρόλευκων» για τη θέση αυτή.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής από την πλευρά του είπαμε τι θέλει, να μπορέσει να «μεταφράσει» τις καλές του εμφανίσεις με ένα μεγάλο συμβόλαιο και θεωρεί πως αν δεν το βρει στον Ολυμπιακό μπορεί να το βρει αλλού στην Ευρώπη.

Έχει ρίξει γέφυρες ο Ρομπέρτο

Από την άλλη στο θέμα του τερματοφύλακα έχει έρθει στο προσκήνιο και το όνομα του Ρομπέρτο. Ο Ισπανός πορτιέρο θα φύγει σίγουρα από την Εσπανιόλ, όπου δεν είναι καλά και δεν έχει χρόνο συμμετοχής, και για τον ίδιο ο Ολυμπιακός θα ήταν ένας ιδανικός προορισμός. Αυτό όμως μπορεί να γίνει μόνο σε περίπτωση «ναυαγίου» με τον Σα. Ο Ρομπέρτο έχει ρίξει γέφυρες επικοινωνίας και περιμένει…