Μεταξύ 20 και 25 εκατ. ευρώ κοστολογεί ο Ολυμπιακός τον Μαντί Καμαρά και δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενους για μικρότερο ποσό.

Ο Μαντί Καμαρά είναι ίσως η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς για τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» έσπευσαν να τον επιβραβεύσουν πρόσφατα με νέο βελτιωμένο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο λιμάνι μέχρι το 2023.

Ο μέσος από την Γουινέα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού που φέρονται έτοιμες να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσουν. Μια από αυτές και η Γουότφορντ που παρουσιάζεται να κατέθεσε πρόταση ύψους 11 εκατ. ευρώ για τον 22χρονο χαφ ωστόσο όπως τονίζει σε σημερινό του δημοσίευμα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες αξιώνουν 20 με 25 εκατ. ευρώ για τον παίκτη αλλιώς δεν θα μπουν καν στη διαδικασία να το συζητήσουν.

Κι αν τώρα κοστολογείται έτσι ο Καμαρά, στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι αν παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός παίξει στους ομίλους του Champions League, θα καταφέρουν να εκτοξεύσουν την τιμή του σε ακόμη μεγαλύτερα ποσά.