Βούτηξαν σε παγωμένα νερά, αναμετρήθηκαν με τις δυνάμεις τους τρέχοντας σε απότομες πλαγιές και δοκίμασαν τις αντοχές τους κάνοντας ορεινή ποδηλασία. Οι καλύτεροι αθλητές τριάθλου στον κόσμο, έζησαν μια μοναδική εμπειρία στο 6ο XTERRA Off Road Triathlon Greece Championship, με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Στη διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένη, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, συμμετείχαν περισσότεροι από 450 αθλητές, επαγγελματίες και μη, από 35 χώρες του κόσμου.

Στους άνδρες, νικητής αναδείχθηκε ο Γάλλος Arthur Forissier, περυσινός θριαμβευτής του ελβετικού XTERRA, ενώ στις γυναίκες, στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Nicole Walters, από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Έλληνας πρωταθλητής Γρηγόρης Σουβατζόγλου κατέλαβε την 10η θέση.

Μαζί με τους κορυφαίους αθλητές τριάθλου στον κόσμο αγωνίστηκαν και οι 14 νικητές από τον διαγωνισμό του ΟΠΑΠ, ζώντας μια μοναδική εμπειρία! Μαζί τους η γυμνάστρια Δήμητρα Χαριλάου, η οποία είχε την ευθύνη της προθέρμανσης όλων των συμμετεχόντων μέσω ενός Yoga Warm Up Session.

Η διοργάνωση ήταν εξίσου συναρπαστική και για τους θεατές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό με hydrobikes που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ.

Επόμενος σταθμός του #ZiseTinEmpeiria από τον ΟΠΑΠ είναι το Legion Run, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο.