Συναρπαστικό το σημερινό κουπόνι της Τετάρτης (12/1) με ματσάρες για το Σούπερ Καπ Ισπανίας και Ιταλίας, δράση στην Πρέμιερ Λιγκ και το Λιγκ Καπ Αγγλίας αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Φυσικά από το πρόγραμμα ξεχωρίζει ο τελικός του Σούπερ Καπ Ιταλίας ανάμεσα στην Ίντερ και τη Γιουβέντους και το "κλάσικο" Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης για την ημιτελική φάση της ίδιας διοργάνωσης, απ' όπου και έρχεται η σημερινή μας πρόταση.

Εσείς μπορείτε να βρείτε στο Betarades.gr μεταγραφές τόσο για τους ελληνικούς όσο και για ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ στην κατηγορία Ολυμπιακός Μεταγραφές υπάρχουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αλλαγές στο ρόστερ.

Νοκ - άουτ αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του Σούπερ Καπ Ισπανίας που διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία. Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, στη μάχη για τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Βγάζει βελτίωση αγωνιστικά, όμως έχει ακόμα άλυτα προβλήματα που της κοστίζουν βαθμούς. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γρανάδα την προηγούμενη αγωνιστική, τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη ομάδα της Ισπανίας την τρέχουσα σεζόν, οδηγεί σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος και έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό "κλάσικο". Μάλιστα έχει κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία ματς κόντρα στη μισητή της αντίπαλο και δείχνει και σήμερα ικανή για τη νίκη.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!