Αυξημένες επιλογές για στοίχημα παρουσιάζει με τους αγώνες του το σαββατιάτικο (02/07) κουπόνι. Το Betarades.gr έχει επιλέξει σήμερα προγνωστικό από την ανώτερη κατηγορία της Νορβηγίας και το ματς μεταξύ Οντ και Μπόντο/Γκλιμτ, με ποντάρισμα στο φαβορί.

Να αναφέρουμε ότι για να συνεχίσετε το παιχνίδι σας όπου και αν είστε, μπορείτε να κατεβάσετε την bet365 εφαρμογη από την ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρίας. Πάμε να δούμε την ανάλυση της σημερινής μας πρότασης.


Στις 19:00, η Οντ υποδέχεται την Μπόντο/Γκλιμτ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α' Νορβηγίας.


Μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Νορβηγίας, η Οντ επέστρεψε στις νίκες και στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 επί της Βαλερένγκα. Η έδρα της, όμως, αποτελεί την "αχίλλειο πτέρνα" της, καθώς μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Ακόμη, έχει δεχτεί γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό της. 


Περίοδο φόρμας διανύει η Μπόντο/Γκλιμτ, καθώς "τρέχει" νικηφόρο σερί τεσσάρων ματς. Με πιο πρόσφατη νίκη της αυτή (1-0) απέναντι στη Βαλερένγκα, που της χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Μεγάλο "όπλο" η αποτελεσματικότητά της, καθώς έχει πετύχει 10 γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Με κεκτημένη ταχύτητα η Μπόντο/Γκλιμτ, μπορεί να τα καταφέρει και απέναντι στην "προβληματική" εντός έδρας Οντ.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!