Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στρέφεται το ενδιαφέρον σήμερα Τετάρτη (13/07). Όλους τους αγώνες της ημέρας θα τους βρείτε στο bet365 app για να κάνετε παιχνίδι με άνεση από το κινητό σας. Θα μας απασχολήσει μια αναμέτρηση από τη διοργάνωση που προαναφέραμε, συγκεκριμένα αυτή μεταξύ Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ και Μάριμπορ. Οι λεπτομέρειες ακολουθούν! 

Στις 20:00, η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ φιλοξενεί τυπικά τη Μάριμπορ σε ουδέτερο γήπεδο για τον δεύτερο αγώνα της σειράς του 1ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με το 0-0 του πρώτου ματς στην έδρα της Μάριμπορ, η Σαχτιόρ έμεινε όρθια και στο κόλπο της πρόκρισης. Πλέον στοχεύει στο να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να περάσει στην επόμενη φάση. Έχει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας από 25 Ιουνίου, σε αγώνα που έχασε εντός έδρας από την Τορπέντο (0-1). Μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, δεν έχει πετύχει τέρμα στα δύο τελευταία.

Από το πρώτο ματς της σειράς και τη "λευκή" ισοπαλία έρχεται η Μάριμπορ. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Σλοβενίας. Σε γενικές γραμμές, δεν πείθει με την εικόνα της, στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις μαζί με τα φιλικά δεν έχει κερδίσει και έχει τέσσερα σερί "Χ" εσχάτως. Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου μεταξύ τους παιχνιδιού, πάντως, η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ έχει τον πρώτο λόγο για να φτάσει στην πρόκριση, αυτή θα στηρίξουμε με κάλυψη. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Τετάρτης!