Η LEROY MERLIN παρακολουθώντας και μένοντας ενημερωμένη γύρω από τις εξελίξεις που αφορούν το περιβάλλον, τις πρακτικές για τη βιωσιμότητα των πόλεων και των κατοικιών, φροντίζει να δρα πρακτικά και με τρόπους χρήσιμους για την κοινωνία και το σύνολο που την απαρτίζει.

Ταυτόχρονα, παραμένοντας προσηλωμένη στο στόχο και τη δέσμευσή της, να βοηθάει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την κατοικία τους, κάνοντάς τη πιο υγιή, ασφαλή, βιώσιμη και ενεργειακά αποδοτική, παρέχει για πρώτη φορά υπηρεσίες για το πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021.

Η LEROY MERLIN σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία ENERGYCERT, βοηθούν όλους αυτούς που θέλουν να αναβαθμίσουν το σπίτι τους σε ενεργειακό, μέσω του προγράμματος Εξοικονομώ 2021. Μέσα από ένα πλήρες πακέτο καθοδήγησης για το Πρόγραμμα, μέσα από ποικιλία προϊόντων, προσφορών, προνομίων, αλλά και σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία, η LEROY MERLIN φροντίζει εξ’ ολοκλήρου για όλη την οργάνωση, εργασία και εγκατάσταση στο νέο σπίτι ή ακίνητο. Έτσι η ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού γίνεται ευκολότερη, χωρίς κόπο και άγχος.

Επιπλέον, η LEROY MERLIN προσφέρει σταθερά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς, την εγγύηση και την ποιότητα της LEROY MERLIN, καθώς και όλα όσα χρειάζεται κάποιος για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού του. Παράλληλα, χαρίζει μοναδικά προνόμια με την εγγραφή στο LEROY MERLIN Club.

Με μια προγραμματισμένη επίσκεψη σε ένα κατάστημα LEROY MERLIN, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν τον εξειδικευμένο εκπρόσωπο της ENERGYCERT για να τους καθοδηγήσει ως προς τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να τους βοηθήσει να ετοιμάσουν το φάκελο διεκδίκησης για να βελτιώσουν ενεργειακά το σπίτι τους σε μόνωση θέρμανση/cooling, κουφώματα, σκίαση, θέρμανση νερού στο πλαίσιο του Εξοικονομώ 2021. Στη συνέχεια, μπορούν να πάρουν προσφορά και να προμηθευτούν όλα τα υλικά μέσα από μια πληθώρα επιλογών αλλά και να οργανώσεις την εγκατάσταση με συνεργαζόμενα συνεργεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εξοικονομώ 2021, αλλά και τα βήματα που απαιτούνται για την ένταξη στο πρόγραμμα θα βρείτε στο παρακάτω link: https://www.leroymerlin.gr/gr/landing-page/eksoikonomw/