Ολοκλήρωσε με επιτυχία τα δοκιμαστικά του ταξίδια και είναι πλέον έτοιμο να υποδεχτεί τους χιλιάδες επιβάτες του. Πρόκειται για τη νέα ναυαρχίδα της Royal Caribbean International που προσθέτει στον εντυπωσιακό στόλο των κρουαζιερόπλοιων που διαθέτει.

Η εταιρεία έχει βαφτίσει το νέο της πλοίο «Θαύμα των Θαλασσών» και το όνομα δεν αποτελεί υπερβολή. Με μήκος 362 μέτρων, πλάτος 64 μέτρων, 18 καταστρώματα, προσωπικό 2,300 ατόμων και δυνατότητα φιλοξενίας 6,988 επιβατών πρόκειται στην πραγματικότητα για μια πλωτή πολιτεία που η παρουσία του μέσα στο νερό προκαλεί θαυμασμό.

Το πλοίο είναι χωρισμένο σε οκτώ «γειτονιές» όπως τις χαρακτηρίζουν οι δημιουργοί του. Κάθε γειτονιά έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και προσφέρει διαφορετικού τύπου υπηρεσίες στους επιβάτες. Η πιο εντυπωσιακή γειτονιά είναι το «Κεντρικό Πάρκο», ένα κατάστρωμα στο οποίο είναι εγκατεστημένα 20 χιλιάδες φυτά δημιουργώντας το μεγαλύτερο πλωτό πάρκο στον κόσμο. Ο χώρος είναι έτσι διαμορφωμένος ώστε να σχηματίζονται μικρές οάσεις ενώ υπάρχουν επίσης εστιατόρια και καταστήματα. Το βράδυ θα πραγματοποιούνται εκεί μουσικές εκδηλώσεις και πάρτι.

Στην γειτονιά Boardwalk οι επιβάτες θα μπορούν να ανέβουν σε καρουζέλ, να κάνουν αναρρίχηση σε τοίχους και να παρακολουθήσουν παραστάσεις στο Υδάτινο Θέατρο που υπάρχει εκεί. Στη γειτονιά Pool&Sports Zone όπως λέει και το όνομα της οι επιβάτες θα βρουν πισίνες, προσομοιωτές σέρφιγκ, γήπεδα μπάσκετ, βόλει αλλά και μίνι γκόλφ.

Στη γειτονιά Entertainment Place υπάρχει η κεντρική αίθουσα παραστάσεων και συναυλιών, παγοδρόμια και αίθουσα καραόκε όπου όποιος θέλει μπορεί να τραγουδήσει μπροστά σε ζωντανό κοινό. Η γειτονιά Vitality Spa & Fitness Centre διαθέτει γυμναστήρια, διαφόρων ειδών αίθουσες χαλάρωσης και περιποίησης και μια καφετέρια που προσφέρει χυμούς και σάντουιτς με φρέσκα υλικά. Υπάρχει μια γειτονιά που λειτουργεί ως εμπορικό κέντρο με εστιατόρια, καταστήματα και αίθουσες ψυχαγωγίας. Θα υπάρχει μια γειτονιά ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά ηλικίας 3-17 ετών με πλήθος δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες.

Το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να παραδοθεί το 2020 και να ξεκινήσει τα ταξίδι του το 2021 αλλά εξαιτίας της πανδημίας όλα πήγαν πίσω και έτσι παραδόθηκε πριν από λίγους μήνες. Το πλοίο ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα τα δοκιμαστικά ταξίδια που έπρεπε να κάνει και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας θα ξεκινήσει δρομολόγια τον Μάρτιο το 2022 στην Καραϊβική και το καλοκαίρι θα κινηθεί στη Μεσόγειο.