Πρόστιμο ύψους 34,5 εκατ. λιρών ανακοίνωσαν ότι επέβαλαν οι αρμόδιες ρυθμιστικές Αρχές της Βρετανίας στη Bank of America Merrill Lynch, επειδή δεν ανέφερε 68,5 εκατ. συναλλαγές σε παράγωγα από τον Φεβρουάριο του 2014 έως το 2016.

Επί των ήλων: Οι συνήθεις... συμπεριφορές απόκρυψης μεγάλων ξένων χρηματοπιστωτικών ''ιδρυμάτων'', που κατά τα λοιπά, οδηγούν τις Αγορές κατά το δοκούν και συμβουλεύουν εταιρείες και οικονομίες χωρών. Ποιός είναι ο ξένος οίκος; Το ήμισύ του, είχε συνταράξει τις παγκόσμιες αγορές το 2008. Για κλικάρετε στο Merrill Lynch...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι αρμόδιες ρυθμιστικές χρηματοπιστωτικές Αρχές της Βρετανίας ανακοίνωσαν ότι επέβαλαν πρόστιμο ύψους 34,5 εκατ. λιρών (45,5 εκατ. δολαρίων) στην Bank of America Merrill Lynch επειδή δεν ανέφερε 68,5 εκατ. συναλλαγές σε παράγωγα από τον Φεβρουάριο του 2014 έως το 2016.

«Πρόκειται για την πρώτη κίνηση επιβολής νόμου σε βάρος μιας εταιρείας που δεν ανέφερε λεπτομέρειες για τις συναλλαγές σε παράγωγα, βάσει του ρυθμιστικού πλαισίου για την υποδομή των ευρωπαϊκών αγορών, και αποτυπώνει τη σημασία που αποδίδει η FCA (Αρχή Χρηματοπιστωτικής Συμπεριφοράς) σε αυτού του είδους τις ανακοινώσεις», ανέφερε η Αρχή Χρηματοπιστωτικής Συμπεριφοράς σε ανακοίνωσή της.