Νέα προβλήματα στη λειτουργία του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, λόγω ομίχλης που κάλυψε και σήμερα, δεύτερη συνεχή μέρα, την πόλη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αεροδρομίου (skg-airport.gr), τα προβλήματα άρχισαν να παρουσιάζονται μετά τις 8.30 το πρωί, καθώς έως εκείνη την ώρα όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά. Στη συνέχεια, όμως, η ομίχλη που τύλιξε την περιοχή του αεροδρομίου κατέστησε αδύνατη την πραγματοποίηση των πτήσεων.

Όπως προκύπτει από το πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων της ιστοσελίδας του αεροδρομίου, δεν πραγματοποιήθηκαν μέχρι στιγμής τρεις πτήσεις από την Αθήνα και τα αεροσκάφη παραμένουν στον διεθνή αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος».

Οι επιβάτες καλούνται να ενημερώνονται μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας για τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων ή να απευθύνονται για ενημέρωση στις αεροπορικές εταιρείες.

Σημειώνεται ότι χθες εκατοντάδες επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» υπέστησαν ταλαιπωρία, καθώς μέχρι το μεσημέρι δεν πραγματοποιήθηκε καμία πτήση λόγω της ομίχλης. Σημειώθηκαν αρκετές ακυρώσεις πτήσεων, ενώ άλλες έγιναν κατόπιν πολύωρων καθυστερήσεων. Η κατάσταση άρχισε να ομαλοποιείται μετά το μεσημέρι όταν εκτονώθηκε η ομίχλη.