«Κεραμέως και Θεοδωρικάκος συνεχίζουν να κάνουν τους ψόφιους κοριούς. Κουβέντα για την ουσία και παιχνίδι με τις λέξεις», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τα ερωτήματα του, αναφέροντας συγκεκριμένα:

«1. Γιατί δεν έκαναν τίποτα επί τρία χρόνια ενώ γνώριζαν για την εγκληματική δραστηριότητα στη Εστία του Ζωγράφου. Η απάντηση Θεοδωρικάκου ότι υπήρχε καραντίνα και γι' αυτό δεν έδρασε η αστυνομία προκαλεί γέλια και γεννά ερωτήματα. Εκτός και αν πιστεύουν ότι οι εγκληματίες ήταν σε καθεστώς τηλεργασίας.

2. Ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κ. Δέρβος, που είναι στη διοίκηση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ το οποίο δίνει απευθείας αναθέσεις με ταχύτητα ρεκόρ και ανάμεσα σε αυτές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για φύλαξη, θα μας εξηγήσει πού πάνε όλα αυτά τα χρήματα;

3. Το φιάσκο με την πανεπιστημιακή αστυνομία που καθημερινά αποδεικνύεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντιμετώπιση πραγματικών ζητημάτων ασφάλειας θα συνεχιστεί;».

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει ότι «δυστυχώς για Κεραμέως και Θεοδωρικάκο η τεράστια πλειοψηφία τόσο της ακαδημαϊκής κοινότητας όσο και της κοινωνίας έχουν καταλάβει το ναυάγιο τους» και πως «η αστεία σημερινή απάντηση τους, είναι άλλη μία απόδειξη ότι για την τραγική κατάσταση στις φοιτητικές εστίες η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης».