«Το πιο σύντομο ανέκδοτο που έχουμε ακούσει ποτέ είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης στηρίζει τους αδύναμους», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή.

«Ο πρωθυπουργός της αισχροκέρδειας και των μεγάλων συμφερόντων τόλμησε σήμερα να το ισχυριστεί στη Βουλή, όπου εμφανίστηκε σαν τον κλέφτη», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, σημειώνοντας πως «ο μόνος λόγος που είχε ο κ. Μητσοτάκης να πάει στη Βουλή θα ήταν για να δώσει την ημερομηνία εκλογών». «Αντί να κάνει αυτό, εμφανίστηκε για να παριστάνει ότι κυβερνά κάποια άλλη χώρα, συνεχίζοντας να εμπαίζει τους πολίτες», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συνεχίζοντας, η αξιωματική αντιπολίτευση, σχολιάζει πως «κάποιος από τους πολλούς επικοινωνιολόγους που τον συμβουλεύουν θα έπρεπε τουλάχιστον να του εξηγήσει ότι είναι προκλητικό να εμφανίζεται τόσο αλαζονικός και να αγνοεί τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος».

«Να αγνοεί ότι η κυβέρνησή του έχει φτωχοποιήσει τη μεσαία τάξη με την αφαίμαξη των εισοδημάτων της στο σούπερ μάρκετ, στα πρατήρια της βενζίνης, στους λογαριασμούς του ρεύματος. Και ότι ετοιμάζεται τώρα να τις λεηλατήσει και να υφαρπάξει την περιουσία τους με το τσουνάμι των πλειστηριασμών που έρχεται, μετά την πλήρη άρση προστασίας και το νέο πτωχευτικό», τονίζει και καταλήγει:

«Κυριακή κοντή γιορτή όμως...».