Με στόχο την αύξηση των πελατών της στους 100.000 και των καταστημάτων της στα 30 έως το τέλος του έτους προχωρά σε περαιτέρω ανάπτυξη στον χώρο της προμήθειας ηλεκτρισμού αλλά και φυσικού αερίου η εταιρεία Watt & Volt.

Όπως ανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αναστάσιος Παπαναγιώτου, από τον Απρίλιο θα δραστηριοποιείται τόσο στην προμήθεια ηλεκτρισμού όσο και φυσικού αερίου.

Η Watt & Volt διαθέτει ήδη 50.000 πελάτες, οικιακούς και επιχειρηματικούς καταναλωτές και επιδιώκει να προχωρήσει στον διπλασιασμό τους έως το τέλος του 2018, ενώ παράλληλα επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της από 10 σήμερα στα 30, με τα πέντε εξ αυτών να βρίσκονται ήδη υπό κατασκευή.

Αύριο η εταιρεία θα προχωρήσει στα εγκαίνια του πρώτου της καταστήματος στην Αττική, στην περιοχή του Αμαρουσίου, ενώ ήδη διαθέτει δύο στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στην Πάτρα, στα Ιωάννινα, στις Σέρρες, στη Λάρισα, στα Τρίκαλα και στη Βέροια.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε η διοίκηση της εταιρείας στις ψηφιακές εφαρμογές που παρέχει στους πελάτες της, καθώς και στην προσφορά ενεργειακών υπηρεσιών ως συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων ανταγωνιστών της.

Η Watt & Volt παρέχει την εφαρμογή MyWatt μέσω κινητής τηλεφωνίας αλλά και την υπηρεσία Smart Everything στις βιομηχανίες, τον αγροτικό τομέα και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, μέσω της οποίας μπορούν να διαπιστωθούν οι απώλειες ενέργειας και να γίνει εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων.