Ενισχύσεις ύψους 350.000 ευρώ θα δοθούν στους δήμους Μάνδρας – Ειδυλλίας και Μεγαρέων για την κάλυψη άμεσων αναγκών που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες κακοκαιρίες.

Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις συνολικού ύψους 350.000 ευρώ, για τους Δήμους Μάνδρας- Ειδυλλίας και Μεγαρέων, υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, για τις πρώτες ανάγκες εργασιών επιδιόρθωσης ζημιών και βλαβών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία. Συγκεκριμένα στον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας αποδίδονται 200.000 ευρώ και στον Δήμο Μεγαρέων 150.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής υπήρξε έντονη αντιπαράθεση με αφορμή τις τελευταίες πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής. Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος αντέδρασε στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης που έκαναν λόγο για αδράνεια της κυβέρνησης λέγοντας ότι:  «Αυτή τη στιγμή γίνονται ταυτόχρονα 160 έργα αντιπλημμυρικά στην Αττική, ύψους μισού δισ. ευρώ. Τους τελευταίους επτά μήνες γίνονται σημαντικά έργα στην περιοχή όπως η ολοκληρωμένη μελέτη για τη Νέα Εθνική Οδό Μάνδρας - Θήβας, η μελέτη για την εκτροπή του ρέματος της Αγίας Αικατερίνης και η αποκατάσταση των οδών και των πεζοδρομίων της πόλης».