Στην «πολιτική εργαλειοποίηση και εκμετάλλευση μιας εθνικής τραγωδίας» που οικειοποιήθηκαν η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, στοιχήθηκαν οι «άνευ επιχειρημάτων» κ.κ. Πατούλης - Σγουρός», σημειώνει σε ανακοίνωσή του, ο Γιάννης Μοίρας εκπρόσωπος της περιφερειακής παράταξης «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου, μετά τις συντονισμένες κινήσεις επίθεσης που έκαναν το τελευταίο 24ωρο με αφορμή την πολύνεκρη τραγωδία στην Ανατολική Αττική.

 

«Οι μάσκες έπεσαν», δηλώνει ο κ. Μοίρας συνεχίζοντας: «Οι κ.κ. Πατούλης και Σγουρός, ελλείψει σοβαρών επιχειρημάτων και θέσεων για το μείζον θέμα της Πολιτικής Προστασίας, τη στιγμή μάλιστα που κυβέρνηση έθεσε σε διαβούλευση το σχετικό σχέδιο νόμου, επέλεξαν τον εύκολο δρόμο. Τον δρόμο του λαϊκισμού, της καπηλείας του ανθρώπινου ψυχικού πόνου και της ευθυγράμμισης με τις επιλογές των παραπάνω κομμάτων. Και τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές στοχοποιούν ξανά, με τα ίδια μη-επιχειρήματα, την περιφερειάρχη Αττικής».

Ωστόσο, συμπληρώνει ο κ. Μοίρας, «δεν πλήττουν ένα πρόσωπο ή μια παράταξη αλλά την αλήθεια και τη λογική. Δεν σέβονται ούτε το πένθος, ούτε την οδύνη των οικογενειών των θυμάτων. Δεν νοιάζονται για το μέλλον των ανθρώπων στις πληγείσες περιοχές, αλλά μόνο για το πως θα μαζέψουν ψηφαλάκια, ακόμη και πάνω από τα μνήματα».

«Αποδεικνύουν ότι είναι ολίγιστοι για το σημαντικό αξίωμα του περιφερειάρχη Αττικής» αναφέρει ο εκπρόσωπος της «Δύναμης Ζωής».