Ολοκληρώθηκε η μαζική πορεία στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Επανέρχεται σιγά σιγά η κυκλοφορία οχημάτων στην Αθήνα, πλην της Πατησίων από Αλεξάνδρας έως Πανεπιστημίου, ενώ οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα» έχουν ανοίξει.

Με κεντρικό σύνθημα "Κουμής, Κανελλοπούλου, Μιχάλης Καλτεζάς, Αλέξης Γρηγορόπουλος, αυτή είναι η ΕΛ.ΑΣ", οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στη Βουλή.

Σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, που είχε διακοπεί κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.

Σημειώνεται, ότι συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια.

Επεισόδια στις οδούς Στουρνάρη και Τοσίτσα μεταξύ διαδηλωτών και Αστυνομίας

Επεισόδια σημειώνονταν περί τις 20:00 στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, με «πυρήνα» την οδό Στουρνάρη. Νεαροί πετούσαν βόμβες μολότοφ, πέτρες, κομμάτια από μάρμαρο και διάφορα άλλα αντικείμενα, προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσπαθούσαν να τους απωθήσουν. Παράλληλα, επεισόδια σημειώνονταν και στην οδό Τοσίτσα, όπου το σκηνικό ήταν ανάλογο.

Κανονικά η κυκλοφορία οχημάτων στην Αθήνα, πλην της Πατησίων από Αλεξάνδρας έως Πανεπιστημίου - Ανοιχτοί οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα»

Κανονικά διεξαγόταν, περί τις 20:30', η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Τροχαίας. Ο μόνος κεντρικός δρόμος που έμενε κλειστός, ήταν η οδός Πατησίων από το ύψος της Λ. Αλεξάνδρας έως την Πανεπιστημίου. Στο μεταξύ, άνοιξαν για το επιβατικό κοινό, οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο».